skip to Main Content
För att nå instruktörsmaterial eller lägga upp kurser, tävlingar och tävlingsresultat, måste du vara inloggad som instruktör. Om du saknar inloggningsuppgifter, kontakta kansliet. Annars gå vidare till instruktörsinloggningen.
Natasja och Malvina Ravenklint, grundar av RallyMix.

Natasja och Malvina Ravenklint, grundar av RallyMix.

Under 2009 satt vi och funderade över hur träning kunde ske på bäst, roligast och mest inspirerande sätt. Vi tyckte att det lite grand gick på tomgång med kurserna. Det kändes traditionellt och tråkigt, trots att vi gjorde vad vi kunde för att hitta nya grepp.

Rallylydnadens form tilltalade oss. Det är fullständigt genialiskt att arbeta med skyltar som talar om vad man ska göra på en bana (Tack, Bud!), men ingen av oss är å andra sidan så där överdrivet förtjust i traditionell lydnad och trots rallyns nya form var det ändå för likt och enformigt.

Gick det att använda rallyns form, men fylla den med ett helt nytt innehåll? Naturligtvis! Vi satte oss ner och började fundera kring vad vi ville att sporten skulle gå ut på och hur det skulle gå till. Och då kom vi fram till sporten RallyMix, en mix mellan flera olika hundsporter, vardagslydnad, positiv inställning och inlärningspsykologi.

Våren 2010 höll vi så vår första kurs och det blev precis så populärt och roligt som vi hade hoppats på! Nu är det vår mest populära hundkurs.

RallyMixa mera!
Natasja & Malvina Ravenklint

Back To Top